God morgen!

Nå drar jeg straks en tur til byen med mamma for å bytte noen ting for andre gang. Sånn går det når jeg ikke gidder å prøve klærne eller se ordentlig på ting før jeg kjøper de! Kommer et innlegg senere om hva jeg skal i kveld og sikkert et outfit bilde.

Nå må jeg løpe til bussen (mamma er allerede i byen), blogges!

HVA DRIVER DU MED I DAG?
Er kjempe sliten og har utrolig vondt i hode etter å ha sovet alt for lite flere netter på rad nå. Så nå får jeg bare komme meg i seng i håp om å være litt mer uthvilt i morgen. Natta!


Saue-sengesett, sauebamser, sauepysj og sauesokkker (som ikke er på bildet)! Love it ♥♥♥
I dag kom endelig pakken min fra e.l.f. som jeg bestilte for litt over to uker siden. Tok litt tid denne gangen, men det er jo forståelig nå rundt juletider.

Som dere ser på bildet over er det jeg bestilte en sminkekost, hvit eyeliner, matte finisher neglelakk, smoky brown neglelakk, mascara, personal blend foundation, concealer og vippetang. Alt dette kom totalt på 199 kroner + frakt som er litt over 30 kroner, det er helt sykt billig!

Anbefaler alle å gi denne sminken en sjanse og prøve den ut. Var i starten veldig skeptisk selv. Når jeg så hvor billig det var tenkte jeg at det enten måtte være helt sinnsykt dyr frakt eller utrolig dårlig sminke. Men vil da ikke si at litt over 30 kroner er dyr frakt, og jeg personlig er veldig fornøyd med sminken.

Bare så det er sagt har jeg ikke rukket å prøve ut akkuat disse produktene enda i og med at de kom i posten i dag. Men har fra før av mineral foundation, mineral blush, mineral eyeshadow, øyeskygge kost, samme kost som jeg bestilte nå, en annen type concealer og en lipgloss. Super-fornøyd, spesielt med mineralsminken! Har også klart å bestille produktene i riktig farge hver gang så beskrivelsene av farge på siden dems er veldig god synes jeg.

HAR DU BESTILT SMINKE FRA E.L.F. FØR?
Noen ting som kjennetegner meg er at

... jeg putter noe i munnen så og si hele tiden - matvrak deluxe

... jeg går ikke et skritt uten å ha med meg en lypsyl

... jeg har hestehale omtrent hver eneste dag

... jeg går oftere med shorts og strømpebukse enn jeg går med bukse

... jeg bor mer hos Jenny enn jeg bor hjemme omtrent (leter du etter meg, let der først!)

... skravla går i ett

... jeg bruker en evighet på å ta på meg mascara - går Jenny på nervene til tider, hihi

... jeg kjøper så og si bare unødvendig skrot når jeg er på ferie

... jeg skriver "haha" eller "hehe" i omtrent hver setning jeg skriver på meldinger, facebook osv

... jeg liker å rydde andre sine rom, mye flinkere til det enn å rydde mitt eget

HVA ER DINE KJENNETEGN?


Sånn ellers er jeg bare rett og slett unormal, hihi!
Mine nye favoritt-tøfler! Fikk de til jul og siden har de vært plantet på føttene mine. Kjempemyke og kjempevarme, lovelove!

FLERE ENN MEG SOM HAR NOEN GODE, VARME FOTPLAGG?
I går fikk jeg kongen av bastøy, så nå går jeg ned å ser den sammen med mamma. Så den med klassen på kino når den var helt ny. Syntes den var veldig bra. Om du ikke har sett den bør du virkelig gjøre det!

HAR DU SETT KONGEN AV BASTØY? HVA GJØR DU I KVELD?


Julegavene jeg fikk i år ♥ Er veldig, veldig fornøyd!

FORNØYD MED GAVENE DINE? FÅTT NOE AV DET SAMME SOM JEG HAR FÅTT?
Håper alle har hatt en kjempefin julaften og kost dere med mat, gaver og familie! Det har hvertfall jeg :) I morgen kommer det innlegg om hva jeg har fått og kanskje noen bilder fra kvelden om kusine mi sender meg de. Nå tar jeg kveld. God natt!

HAR DU HATT EN FIN KVELD?
God morgen dere!

Nå har jeg akkurat stått opp og sett hva jeg har fått i julestrømpen min. Må ha vært en veldig snill nisse her i natt altså :)) Sitter å ser på Tre Nøtter Til Askepott og etterpå skal jeg se Reisen Til Julestjernen. Jeg føler egentlig ikke helt at det er julaften i dag. Sola skinner og gresset er grønt. Men en fin julefeiring skal det bli! Skal ikke la været ødelegge. God jul alle sammen!

PLEIER DU Å FÅ JULESTRØMPE? ISÅFALL, HVA FIKK DU I JULESTRØMPA DI?

Her i huset setter vi ikke ut grøt til nissen forresten. Men til kattene!
Nå sitter jeg her å ser på gevinnen og hovmesteren. Ser det hvert år og ler like mye hver gang!
Fler enn meg som må få med seg grevinnen og hovmesteren på lille julaften?

For ganske nøyaktig en uke siden var jeg på julebord med klassen min. Først spiste vi på peppes og så tok vi en maxi-taxi opp til ei jente i klassen som heter Marita. Hadde en utrolig fin kveld, må gjentas!

Hvis noen skulle lure; Nei, jeg drakk ikke. Og ja, vi er ren jenteklasse! Noe som er utrolig koselig :)

SYNES OM BILDENE? HAR DU VÆRT PÅ JULEBORD I ÅR?
FØR

ETTER

For å være ærlig vet jeg ikke helt hva jeg synes. Likte kanskje fargen jeg hadde før litt bedre, men nå har jeg hvertfall samme fargen i hele håret. Før jeg farget det var det mye lysere nede i tuppene og sånn, enn øverst. Grunnen til at håret mitt er litt fælt på "ETTER" bildene er fordi jeg har hatt krøller tidligere i dag. Så vet dere det!

HVA SYNTES DU VAR FINEST? DEN GAMLE ELLER NYE FARGEN MIN?


I dag på skolen var vi på barn og ungdom i PTF. Vi lekte stolleken, danseleken og stor rumpe og vi tegnet, fingermalet og lagde julekort. Koselig og veldig deilig med noen timer man kan gjøre noe annet enn å jobbe med vanlig teori!

Nå skal jeg sette meg å gjøre litt lekser tenker jeg. Er så mye som skal leveres som jeg ikke har fått gjort enda. Jeg er så treg når det gjelder skolearbeid!

HVA HAR DU GJORT I DAG?


Nå drar jeg en tur på spenst med Michelle. Blogges senere i dag!

SYNES OM ANTREKKET?

Gina Tricot 499,-


Gina Tricot 149,-


Trend Sko 399,-


Ane Mone - Vet ikke pris, jeg fikk mitt av pappa som hadde bestilt mange med jobb-logoen dems på.

Buksa er kjøpt forrige uke, cardiganen kjøpte jeg på lørdag og skoene er fra i dag. Så det er litt samlet fra de siste dagene. Har også kjøpt litt av julegaven til mamma.

HVA SYNES DU OM INNKJØPENE? DEG NOE NYTT I DET SISTE?
En stjerne skinner i natt er bare den fineste julesangen som finnes. Kan høre på den om og om igjen, blir ikke lei!

HVILKEN JULESANG ER DIN FAVORITT?
Istad bestemte jeg meg for at jeg ville ommøblere litt på rommet mitt. Ommøbleringa er helt rar. Sofaen står midt ute på gulvet, og jeg har satt senga mi under vinduet når jeg egentlig ville ha det varmere ved sengen. Ulogisk.. Jeg har fått pyntet litt til jul her også. Pleier egentlig å gjøre det litt tidligere, men i år har jeg ikke hatt noe julefølelse før nå.

HVA SYNES DU? HAR DU PYNTET TIL JUL?
Skjerf fra becksøndergaard - VIL HA! Loveit.

Hva synes du om skjerfene?

 
Kristine Elvstedt (Martine sin søster) Gjesteblogger ;

Halla balla ! Jeg er Kristine , Søtra til Martine.. hahhaa, det rima , jeg vet det x3 EKKE JEG MORSOM !? HAHAH, jo ,jeg er det..

men jo , Nå sitter jeg , og Martine, og blogger på hverandres blogg <3 (trykk HER for å komme til Kristines blogg)

Men jo , også spiser vi GODTeri <3 og ser på film da.. nå ser vi på "jørgen+Anne=sant" og senere skal vi se på "Smurfene"  x D Ja, det var jeg som valgte film.. altså Kristine.. så dere som kjenner Martine , eller som kjenner meg, Her kommer sannheten ; VI ER LIKE GALE BEGGE TO !! Hahahha, ekke det overaskene ? haha..

MEN HVEM ER KRISTINE ?

Kristine er en jente på 14 år , som er litt smågal, og går på Ranvik U-skole <3 Kjærsten min heter Mathias, og han er verdens herligste gutt <3 selvom vi har våre feil og mangler håper jeg at det skal fikse seg nå <3 jeg og martine er ikke så like selvom vi er søstre. vi er helt forskjellig.. på skolen , så er hun bets på det teoretiske og jeg det praktiske. hun er dum og jeg er smart .. hahaha , neida.. men jeg er den smarteste av oss... hahhahah..

martine er utrolig heldig som har meg.. aner ikke hva hun skulle gjort uten en lillesøster som meg som kan banke banke litt vett i hue hennes <3

men jo , nå skal vi fortsette å se film , så det blir kos <3 hadebra !

Bilder av mest Meg , men litt martine og da <3
-XOXO, Kristine Elvstedt <3

 
Nå sitter klassen min å ser på hotell cæsar og spiser kake. Deilig å ikke ha lærer!

HVA GJØR DU?


Tenkte jeg for en gangs skyld skulle anbefale et produkt! Produktet jeg har testet ut er en smoothing shine milk til håret. Det er en spray du sprayer i håret mens det er fuktig, så styler du håret som normalt (jeg pleier bare å børste igjennom det) og så skal du få mykt og glansfult hår. Fikk sprayen i går men kan etter kun to dagers bruk si at jeg er utrolig fornøyd.

Vanligvis er ikke jeg noen stor fan av ulike hårprodukter, men Matrix Biolage smoothing shine milk anbefales virkelig. Fikk utrolig mykt hår av den og i tillegg veldig glansfult. Det så mye friskere ut med en gang!

Den er også veldig billig. Er ikke helt sikker på prisen, men har prøvd å sjekke på internett og kom frem til at den koster rett under 100 kr. Jeg fikk min av mamma, hun fikk den i en goodiebag på noe hun var på. Derfor jeg er usikker på pris og hvor den kan kjøpes. Løp og kjøp, dere!

HAR DU TESTET DENNE? HAR DU NOEN ANDRE HÅRPRODUKTER Å ANBEFALE?


Trenger jeg si mer? Endelig minner det om desember, jul og vinter når man ser ut vinduet. Lykkelig!

ER DET SNØ HOS DEG?
Føler faktisk jeg har en ganske god unnskyldning for å ikke ha blogget i dag. Har nemmelig heldagsprøve imorgen i programfagene. Har fått et sånn dobbelt ark som vi kunne notere på, så jeg har sitti å notert i timesvis nå. Skal bli deilig å sove litt! Merkes at jeg kun sov 2 og en halv time i natt for å si det sånn. God natt dere! Ønsk meg lykke til :)

HAR DU HATT NOEN HELDAGSPRØVER I DET SISTE?


Den ene siden.... Sliten i hånda!
Jeg sliter skikkelig med å sove til tider. Er sykt irriterende.. Ligger her å vet at jeg må stå opp om ca. tre timer men får ikke sove. Gruer meg virkelig til å stå opp i morgen og holde ut en hel skoledag fra ti på halv ni til ti på halv 4. Wish me luck!

FLER ENN MEG SOM SLITER MED Å SOVE TIL TIDER?


Gammelt.
Som jeg sa i går har singIN hatt konsert i dag. Gikk helt ok, selv synes jeg det kunne gått bedre men de som hørte på syntes i hvertfall at vi var flinke og det er vel det viktigste. Merklig nok har jeg ikke fått julestemning enda. Var egentlig ganske rart å være på adventskonserten uten julestemning, ble ikke helt det samme. Menmen, den kommer vel etterhvert!Bildene er fra før konserten (før vi pyntet oss altså).

I kveld gjør jeg egentlig svært lite. Sitter på gulvet i kjellerstua, hører på musikk og kjeder meg. Tenkte snart å sette på Grey's Anatomy siden Joachim har kjøpt alle sesongene!Så lenge jeg har godteri overlever jeg kjedsomheten, haha!

HVA GJØR DU/HAR DU GJORT I KVELD?
I morgen braker det løs! SingIN skal ha adventskonsert i Sandefjord kirke klokken 17.00. Så om du bor i Sandefjord forventer jeg å se deg der! Jeg sover forresten hos Jenny i natt og jeg regner med vi tar kvelden om ikke så alt for lenge. Må opp litt tidlig i morgen, skal møte opp halv 12. Ønsk oss gjerne lykke til!

HVA SKAL DU I MORGEN? KOMMER DU PÅ KONSERTEN?


Adventskonserten i fjord
Synes det er så koselig å stite å se på bilder fra jeg var liten. Savner den tiden!

HAR DU MANGE BILDER FRA DU VAR LITEN SOM DU PLEIER Å SE PÅ?

Jeg er en jente på 16 år som bor i Sandefjord. Jeg driver med sang, trening og er mye med venner. Bloggen min handler for det meste om min hverdag!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Oktober 2010 · September 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits