I helgen har jeg vært i Hemsedal med singIN. Vi dro halv 5 på fredag og var hjemme i 5 tiden i dag. På lørdag var vi i bakken og ellers har det mest gått i å bare slappe av. Det var utrolig dårlig føre, så det var litt kjipt. Menmen.. Det var en koselig tur, da!


Klarte å spjæle snowboardbuksa mi.... Flink!

HVA HAR DU GJORT I HELGEN?
HAR DU VÆRT I HEMSEDAL FØR?
Nå tar jeg snart kvelden etter en rolig og koselig dag med feiring av familiebursdag, og ellers bare oppladning til en antageligvis ganske slitsom uke ute i praksis. Jeg hadde utrolig flaks og fikk utplassering i barnehagen som er rett ved siden av huset jeg bor i, så jeg er superfornøyd. Kan gå hjemmefra fem på halv 9. Når det er skole må jeg gå 10-5 på åtte! Deilig deilig.

HVA HAR DU GJORT I DAG?
HAR DU VÆRT UTPLASSERT I BARNEHAGE FØR?Dårlig bilde! Tatt med webkamera..

I dag skal vi feire familiebursdagen min. Siden det er så fint vær fant jeg frem denne søte sommerkjolen fra BikBok som jeg tok på meg.

HVA SYNES DU?
Hallo!

I dag føler jeg meg som en skikkelig husmor. Stod opp ganske tidlig, spiste litt frokost og ordet noe greier til praksisen til uka. Deretter satt jeg i gang med baking til bursdagen i morgen sammen med mamma. Vi har bakt sjokoladekake, marmorkake, bollekake og lagd deigen til blåbærpaien. Har også rukket å rydde rommet og snart skal jeg støvsuge og tørke støv. Er ganske stolt av meg selv! Klokka er jo til og med bare kvart på 2.

HVA DRIVER DU MED DENNE LØRDAGS FORMIDDAGEN?


Gammelt og random bilde fordi jeg ikke hadde noen andre.
Synes denne sangen er så fin. Den beskriver så godt følelser både jeg og veldig mange andre har opplevd!

HØRT SANGEN FØR? SYNES?
Heihei!

I dag er det 7. mars som vil si at det er min bursdag! Hatt en veldig fin dag hittil. Våknet, spiste god frokost og åpnet pakker. Dro på skolen hvor vi i første økt spiste kake jeg hadde med (sånn er det når man går på helse og sosial, hehehe) og snakket om utplasseringen neste uke. De to neste øktene lagde vi ekkel mat, men det går bra for vi fikk lage valgfri kake/bakst/dessert også. Gruppen min lagde blåbærpai, som er en av mine favoritter, yummii. 

Nå har jeg akkurat kommet hjem og om en og en halv time skal jeg, mamma og mormor ut å spise. Regner med det også blir veldig koselig! :-) Så skal jeg jo på singIN som vanlig.

HVA HAR DU GJORT I DAG?
HVA LIKER DU BEST MED Å HA BURSDAG?

Hei! Jeg lurer på en ting, jeg. Finnes det noen dårligere blogger enn meg?! Tror nok ikke det. Unnskyld altså! Men vet virkelig ikke hva jeg skal blogge om på dager som denne. Har sovet bort halve dagen, og utenom det har jeg gjort vanlige ting jeg alltid gjør; trene, ta sol og slappe av hjemme foran pcen/tven. Spennende dag, eller hva? Må snart skaffe meg et liv, ehehe..

HVA HAR DU GJORT I DAG?


Hallo! I dag har jeg vært hos Henrik. Sånn ellers skjer det svært lite. Jeg orker ikke skrive noe langt innlegg nå, så legger heller ut noen bilder fra weheartit.com.HVA SYNES DU OM BILDENE?
HVA HAR DU GJORT I DAG?


Topp og shorts fra Gina Tricot
Strømpebukse fra H&M
Ring fra dobb.no

HVA SYNES DU?
I dag tok jeg og Jenny frokosten ute i det fine vårværet. Det er så deilig ute for tiden! I dag var det litt kaldere igjen, men fortsatt ikke kaldt. Bare blåste litt kaldt luft. Håper det fortsetter å være like fint vær og at det bare blir varmere og varmere! Hvor deilig hadde det ikke vært med sommer fra Mars til August/September?!

HAR VÅRVÆRET KOMMET DER DU BOR?
I det siste har jeg tenkt veldig mye på om jeg kanskje skal klippe meg kort. Er veldig, veldig usikker. Har jo alltid ønsket meg langt hår, og angret hver gang jeg har klipt meg kort. Men nå som jeg faktisk har ganske langt hår synes jeg håret mitt bare er kjedelig og irriterende og jeg hater det. Har så lyst på en forandring. Går jo såklart ann med andre forandringer enn å klippe meg kort også. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre med det, jeg.. Hva synes dere?
Kort hår
(Bare lagt håret bak, da, så er jo ikke helt sånn der det ville sett ut)


Langt hår

Jeg er en jente på 16 år som bor i Sandefjord. Jeg driver med sang, trening og er mye med venner. Bloggen min handler for det meste om min hverdag!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Oktober 2010 · September 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits