Holdt på å slokne etter skolen i dag. Var så sliten. Men flink som jeg er klarte jeg å overbevise meg selv om at jeg orket å dra på singIN, så da gjorde jeg det. Nå ser jeg virkelig frem til åtte deilige timer med søvn. Skjelden det blir så mye søvn midt i uka! Digg å starte senere på skolen innimellom ♥ God natt!

ER DU TRØTT OG SLITEN FOR TIDEN?


gammelt
SYNES?
Hei!

Vi sluttet kvart over 11 på skolen i dag, så da dro jeg ned til byen en tur med Raphaele. Først bare chilla vi på swag fordi broren hennes jobber der, så dro vi å spiste sushi. Altså, jeg spiste ikke sushi, men Raphaele gjorde. Når hun måtte gå gikk jeg en liten runde alene fordi jeg måtte vente på bussen. Fikk en ypperlig mulighet til å bruke opp mine siste kroner da jeg så den søte toppen på Gina. Så nå er jeg blakk igjen. Etter en liten tur hjemom dro jeg til Henrik. Vi har bare slappet av og sånn. Også har jeg ledd en god del, haha..

HVA HAR DU GJORT I DAG?
HVA SYNES DU OM DEN NYE TOPPEN MIN?


149 kroner fra Gina Tricot
Hallo dere!

I dag har jeg ikke gjort spesielt mye. Hadde egentlig planer om å trene, men det orket jeg visst ikke. Hehe, jeg er lat.. Så bestemte meg heller for å lage noen pizzasnurrer, så har jeg noe digg jeg kan ta med meg som mat på skolen også. De ble litt mislykket, men overraskende nok smakte de ganske godt.

HVA HAR DU GJORT I DAG?
LIKER DU PIZZASNURRER?Hvor søt er ikke han da? Verdt å se! Haha :-)
Fra mandag til torsdag var jeg i Trysil med verdens beste gjeng! Er ikke sikker på hvor mange vi var, men var i hvertfall ca en full buss. Jeg har hatt det veldig gøy! Det har vært bra møter, vi har vært i badstue og snøbadet, det har vært fint vær og bra føre, og jeg har til og med prøvd å stå på sowboard i shorts og t-skjorte (eller, superundertøy som jeg dro opp på armer og ben) med klærne bakfrem, samtidig som jeg har dopapir surret rundt hode! Den årlige trysilturen med SalemUNG er virkelig et av årets høydepunkter. Gleder meg allerede til neste år!HVA SYNES DU OM BILDENE?
HAR DU VÆRT I TRYSIL FØR?
Topp og shorts fra Gina Tricot, strømpebukse fra H&M og ring fra Dobb.no.

Det har vært sol og ganske varmt ute i dag også, så da ble det et litt vårlig antrekk i dag også. Gleder meg virkelig til sommeren! Å kunne gå kledd som det her, bare uten strømpebukse! Aah♥  Men må vel vente noen måneder til før den tid kommer. Er jo trossalt bare februar..

HVA SYNES DU?
Nå har jeg nesten akkurat stått opp og venter på at frokosten min skal bli ferdig. Rundstykker og kokt egg, namnam! Skal faktisk finne frem sykkelen min og sykle en tur bort til brun og blid når jeg har spist. Har ikke tatt sol på over en uke nå, så det skal bli deilig. Ellers blir det vel en ganske rolig dag regner jeg med. Men nå må jeg gå å spise, vi blogges!

HVA SKAL DU I DAG?

Nå har mamma og jeg akkurat spist noe av det beste som finnes, nemmelig AlForno. Blåbærpaien står i ovnen og Big Momma's house starter på nrk3 kvart på 10. Så som dere sikkert da skjønner skal jeg bare være hjemme og slappe av i kveld. Kjipt å tenke på at det bare er imorgen igjen, og så er ferien over. Ferien har gått alt for fort, men det er jo som regel sånn det er..

HVA GJØR DU I KVELD?


449 kroner, fra en eller annen gullsmed


Bukse: 299 kroner, fra Cubus
Singlet: 49,50 kroner, fra H&M


50 kroner, fra Lace (på salg)

HVA SYNES DU?
Hei!

I dag er det skikkelig fint vær ute. Blir så glad når sola skinner og man merker det begynner å gå mot våren! Så i dag var det frem med vårjakke og toms når jeg skulle til byen. Innkjøpene kommer litt senere.HVA SYNES DU OM ANTREKKET? FINT VÆR HOS DEG I DAG?
I dag har jeg vært en tur i byen med mamma for å kjøpe noen greier jeg trengte. Var egentlig meningen jeg skulle ha noe mer greier, men fant ikke det jeg så etter så ble bare en treningstights og litt småting.


Treningstights fra G-sport ~ 399,-HVA SYNES DU OM INNKJØPENE? HAR DU KJØPT NOE I DET SISTE?

Mulberry iPad case


Bikini fra Victoria's secret

HVA SYNES DU?
HVA SYNES DU OM BILDENE?
God morgen!

Nå ligger jeg i sengen og hører på musikk, som jeg har gjort de to siste timene. Skal snart stå opp å lage meg noe frokost tenker jeg. Skjønner egentlig ikke helt hvorfor jeg våknet så tidlig i dag når jeg ikke la meg før halv 4. Men det er jo greit, så kanskje jeg klarer å sovne i kveld. Har ingen planer for dagen. Mormor og far (morfar) kommer en tur etterpå, og broren min kommer hjem fra automessa i Oslo, men ellers skjer det svært lite.

HVA ER DINE PLANER FOR DAGEN?


Meg og Sandra i bursdaen i går :-)
Virkelig de flotteste bildene i verden dette her! Bare tuller. Unnskyld for veldig dårlige bilder som alltid, men kan vel skylde på at det er fordi jeg har det litt travelt. Skal nemmelig i bursdagen til Sandra søta nå! Regner med det blir veldig koselig.

HVA SYNES DU OM OUTFITET?


Denne jenta er bare 11 år gammel.. Synes hun er kjempe flink! Jeg kunne aldri gjettet at det var en 11 åring som sang det der.

HVA SYNES DU?


Bare en økt igjen, så er det helg! Wiiii! God helg dere :-D

HVA SKAL DU GJØRE I DAG?
Er ikke helt i humør til å skrive masse greier nå, så legger bare ut noen bilder fra dagen. Eller, egentlig bare fra de øktene vi lagde mat på skolen.HVA SYNES DU OM BILDENE?
Nå er jeg på skolen og vi holder på å forberede oss til Gaia dagen. Til klassen vår kommer det iløpet av dagen 60 sjetteklassinger som skal lage søppelby. Etter gaia dagen, som er neste torsdag, skal resultatet stilles ut og søppelbyen er med i en konkurranse. Vi har også kledd på vår kjære Anton, som er et skjelett. Han har fått på seg alt fra telys til kondomer. Han har også fått seg pupper, stakkars..

BLE IKKE ANTON FIN?
Jeg har funnet to vesker på H&M som er ganske fine og veldig billige. Trenger en veske som det er plass til iPaden i, men som ikke er like stor som den jeg bruker på skolen nå. Altså en mellomting mellom liten og stor. Tror begge de to jeg har funnet er ca. den størrelsen. Om jeg kommer til å kjøpe noen av de er jeg ikke helt sikker på, men om jeg skal; Hvilken synes du er finest? Selv tror jeg kanskje jeg likte nr 2 best.


nr. 1

nr. 2

Taylor Swift - Safe and sound cover by Megan Nicole and Tiffany Alvord


Taylor Swift - Safe and sound cover by Savannah Outen and Jake Coco


Eminem - Space bound cover by Eppic and Krista Nicole


Taylor Swift - Mean cover by Alex G and Adam Stanton


Chris Brown feat. Justin Bieber - Next to you cover by ?


Tracy Chapman - Fast car cover by Kina Grannis and Boyce Avenue


Taylor Swift - Last kiss cover by Boyce Avenue ft. Megan and Liz


Jason Mraz - I wan't give up cover by Tyler Ward

LIKTE DU NOEN AV SANGENE? PLEIER DU Å HØRE PÅ COVER SONGS?
Nå sitter jeg på skolen og har matte. Er ikke i matte-modus i det hele tatt i dag, så sitter heller å slapper av med musikk. Vi har fått tilbake matteprøven vi hadde for to uker siden. Jeg fikk 5, så jeg er egentlig ganske fornøyd! Etter skolen i dag busser jeg til Jenny og sover hos hun i natt. Blir koselig! :)

Fant et fantastisk fint bilde som illustrerer gleden jeg føler når vi har matte:HVA DRIVER DU MED I DAG?

.. vært med jennymor


... kjedet meg på skolen
... vært syk


... runna plants vs. zombies
... vært på singIN (veldig flott det bildet her....)

... pusslet faktisk, sånn går det når man er syk! (Egentlig har mamma gjort alt utenom rammen rundt, haha!)


... stått sånn her og sett inn i kjøleskapet etter noe å spise tusen ganger daglig fordi jeg er matvrak

I tillegg har jeg trent, tatt sol, vært på salem, vært med folk og bare slappet av. Altså ikke noe spesielt spennende i det hele tatt. Bare de vanlige dagligdagse tingene jeg alltid gjør. Har igrunn ikke vært veldig travel heller så kan ikke si jeg har noen god unnskyldning for å ha hatt denne lange bloggpausen, til og med uten å si ifra først.

Alle bildene utenom de to siste er tatt med iPaden min eller Jenny's iphone, så de er ikke verdens beste. Nå som jeg tydeligvis har startet å blogge igjen får jeg vel prøve å være litt flinkere til å bruke kameraet når jeg skal ta bilder. Men jeg tror jeg burde komme meg i seng nå. Skole igjen imorgen, uff.. Så vi blogges!

PLEIER DU Å HA BLOGGPAUSER?

Jeg er en jente på 16 år som bor i Sandefjord. Jeg driver med sang, trening og er mye med venner. Bloggen min handler for det meste om min hverdag!

Legg meg til som venn


Arkiv


· April 2012 · Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Oktober 2010 · September 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits