Hei!

Nå sitter jeg å ser på "Ingen grenser" med mamma. Det er et program om Lars Monsen som har med seg en gjeng ut på tur hvor alle har ulike fysiske handikap. Er utrolig hvor godt de klarer seg, men finnes morsommere ting å se på tv for å si det sånn. Har akkurat spist masse mat og vafler, tror snart jeg sprekker! Tidligere i dag har vært hos Henrik, som var koselig som alltid.

Tenker jeg snart går opp å ser resten av "Clueless". Begynte å se den i går men ble så trøtt at jeg plutselig sovnet. Skal prøve å komme meg i seng ganske tidlig i dag også. Skole igjen i morgen vet dere.. Utrolig hvor fort helgen går!

HVA HAR DU GJORT I DAG?

Dere aner ikke hvor fysen jeg er på sjokolade nå. Jeg har ikke spist sjokolade siden 2011! For alle andre litt mer normale mennesker enn meg er det sikkert ikke så fantastisk bra gjort å ikke ha spist sjokolade på 14 dager. Men for meg er dette faktisk ny rekord. Selv når jeg var liten spiste jeg sjokolade hver lørdag, for det var det eneste jeg likte. Hadde det vært så greit nå som stor også at jeg kun spiste sjokolade en gang i uken hadde det jo vært ok. Problemet mitt er at jeg spiste masse sjokolade hver eneste dag. Kunne spiste opptil flere sjokolader bare i skoletiden, det sier jo litt.

Selv om jeg ikke spiser sjokolade er jeg ikke særlig sunn, bare så det er sagt. Det hender (ganske ofte) at jeg kjøper meg energi-barer, milkshake når jeg er på salem, innimellom annet godteri og kaker i bursdager og sånt. Tenker mer på hva jeg spiser og prøver så godt jeg kan å holde meg unna såklart, men det er ikke alltid så lett. Jeg er uansett utrolig stolt av meg selv. Var faktisk så avhengig av sjokolade at jeg kunne bli skikkelig gretten og ofte fikk hodepine om jeg ikke spiste det! Sykt..

ER DU OGSÅ EN SJOKOLADE-ELSKER?I dag har Jenny og jeg vært i byen, trena, laget og spist kjempegod middag. Nå skal vi slappe av og kose oss med film, ost og kjeks resten av kvelden. Skal uheldigvis hjem etterpå da. Mamma mener visstnok at det er unødvendig å sove der begge nettene i helgen, så det får jeg vel bare leve med. Er ikke fisken til Jenny søt forresten? Føler jeg er litt skyldig i at den er så feit da, hihi..

HVA GJØR DU I KVELD?
Nå skal jeg bare forte meg å støvsuge rommet mitt, så drar jeg på salem. Etter det skal jeg til mitt andre hjem og sove der i natt. Altså hos Jenny :) Ha en fin kveld!

HVA SYNES DU OM OUTFITET?
♥♥♥

HVA SYNES DU? NOEN ANDRE FINE SANGER JEG BURDE HØRE?
Jeg er så sinnsykt ukonsentrer på skolen på fredager. Får ingenting ut av å være her. Får ikke med meg noe som helst, sitter bare her i min egen verden og venter på friminutt og å være ferdig på skolen. Vanligvis slutter vi halv fire på fredager, så er veldig deilig at vi slutter halv 2 i dag!

KLARER DU Å KONSENTRERE DEG PÅ SKOLEN PÅ FREDAGER?

I går smakte jeg for første gang en kjempe god energi-bar som heter Alpen (?). Det er sprø ris- og hveteflak, rosiner, hasselnøtter og mandler dyppet i deilig melkesjokolade. Den anbefales virkelig! Eneste som er dumt er at det er rosiner, men det er jo bare å pelle de ut om man ikke liker det. Det er jo også veldig mye sunnere enn å gå å kjøpe seg en sjokolade. Det finnes flere forskjellige smaker. Jeg har bare smakt den med sjokolade, men de andre er sikkert gode de og!

SMAKT ALPEN BARS FØR?
VET DU OM NOEN ANDRE GODE ENERGI-BARER?


Hallo dere! I dag har jeg omtrent ikke vært hjemme så har ikke blitt tid til blogging. Skoledagen i dag besto av stor diskusjon i klassen om bytting av timer på timeplanen, god mat og ener på engelskpresentasjon fordi jeg ikke hadde den. På kjøkkenet i dag lagde vi lakseburgere med hjemmelaget hamburgerbrød, taco, pizza og fruktsalat og krem. Sykt digg og jeg ble sykt mett!

Senere har jeg trent og vært på singIN. I morgen skal jeg til legen enda en gang pga ribbena mine som jeg (mest sannsynlig) brakk i midten av september. Håper på å få et fornuftig svar om hva jeg kan gjøre for å bedre det eller noe denne gangen! Men nå tar jeg kvelden, natta!

HVA HAR DU GJORT IDAG?
HAR DU bREKT NOE FØR?


Som dere kanskje skjønner sitter jeg å sikler på alle klærne jeg ikke har råd til å kjøpe meg. Ingen av klærne er dyre, er bare det at jeg har så mye annet jeg må bruke penger på nå for tiden. Irriterende, men sånn er livet. Drømme seg bort er i allefall lov da!

NOE DU LIKTE?
God kveld!

Nå sitter jeg å spiser litt kveldsmat etter en treningsøkt med Michelle. Nå som jeg har sjokoladestopp skjønner jeg egentlig ikke helt hvorfor jeg spiste det så sinnsykt mye. Finnes jo så mye annet godt som også er mye sunnere! Dere burde forresten se på verdens strengeste foreldre på fem. Sitter å ser på det nå og det er egentlig litt gøy å se på.

SETT PÅ "VERDENS STRENGESTE FORELDRE" FØR? ER DU FLINK TIL Å VELGE SUNNE ALTERNATIVER NÅR DU SKAL KOSE DEG?Bukse fra Gina Tricot, genser fra Lindex, ring fra H&M og kors smykke som var julegave.

HVA SYNES DU?
Nå er jeg på skolen. Vi leker en ny variant av stolleken. Den som ikke finner en stol når musikken stopper blir stilt et faglig spørsmål som vi lagde tidligere i timen. Sjokkerende at jeg var den første som gikk ut i og med at jeg ikke visste hvilket kapittel det handlet om engang, haha! Tenker jeg skla prøve å få jobbet litt med engelsk fremføringen jeg skal ha i morgen mens de andre leker ferdig de siste 20 minuttene av timen.

HVA GJØR DU? ER DU PÅ SKOLEN?


Camilla og meg :-D Besøk forresten bloggen hennes HER.
Hallo dere!

Kom hjem fra Kongsberg for ca en og en halv time siden. Var utrolig digg å stå på snowboard igjen! Har ikke stått i det hele tatt siden vinterferien i fjord. Trodde det skulle være masse is og dårlig føre, men var faktisk ganske bra. Litt mye is noen steder og en del isklumper i den ene bakken. Jenny hadde med seg kamera så vi tok noen bilder, men hun dro rett på kamp når vi kom hjem så jeg har ikke fått de enda. Har bare noen bilder hun tok med mobilen, så kvaliteten er ikke akkurat verdens beste.

STÅR DU PÅ SLALOM ELLER SNOWBOARD? FÅTT STÅTT MYE HITTIL I SESONGEN?


Jeg kjører stil altså!
Nå sitter jeg hos Jenny med noen folk og feirer bursdagen hennes. Vi har spist pizza og kjempe gode kaker vi lagde litt tidligere i dag, spilt alias og kost oss masse. Når gjestene har dratt tror jeg ikke det går så lang tid før vi tar kvelden. Skal nemnelig til Kongsberg i morgen og bussen går klokken ÅTTE... Dagen i dag har vært ganske travel så beklager at det ikke har blitt noe blogging før nå :)

HVA HAR DU GJORT I KVELD?


Min mening om muskuløse jenter (som de på bildene over) er at det rett og slett er stygt. For all del, jeg liker muskler, men på gutter. Alle musklene gjør jo at de mister de feminine formene sine. Jeg synes det er utrolig mye penere å bare ha en stram kropp, med litt markerte muskler i magen blant annet. Og da er det ikke six-pack det er snakk om, men bare litt markerte. Det er jo selvfølgelig smak og behag. Sikkert mange som har andre meninger enn meg. Derfor spør jeg dere;
Hva synes du om
(overdrevent) muskuløse jenter? HOT OR NOT?
Jeg er glad! I går fikk jeg vite at jeg blir vurdert i naturfag likevel. Var innstilt på å ikke få vurdering i det hele tatt, så er utrolig fornøyd med at jeg faktisk får en 2'er! Ikke nok med det, vi fikk nettopp tilbake matteprøven vi hadde en stund før jul. Trodde den gikk dårlig, men tok visst feil. Fikk 5+! Godt det iallefall er et fag jeg får til :-)

ER DU GOD I MATTE?


weheartit
Nå sitter jeg på skolen sammen de herlige jentene i klassen min. Vi koser oss med kjempegode kanelboller Mona har laget! Vi har det nemmelig sånn at hver gang vi har klassens time, som er hver tredje uke, så har en av oss med kake eller noe annet godt til resten av klassen. Sånn ellers har vi ikke så mye å snakke om i klassens time i dag, så vi jobber med en oppgave vi har fått i konkurransen om å vinne oslotur.

Hadde forresten satt utrolig stor pris om dere hadde giddi å like DETTE bildet og DENNE siden. Dere er da med på å hjelpe klassen min å vinne en oslotur med overnatting på hotell, et par middager inkludert og mye annet!

HVA DRIVER DU MED  I DAG?

En av mange ting jeg er veldig dårlig på er å kaste sminke. Mascaraer skal man jo ha i maks tre måneder, men jeg tror noen av mine er hvertfall et år gamle. Det er såklart ikke de jeg bruker, bare så det er sagt. Har vett på å kjøpe meg nytt, bare ikke kaste det gamle. Nå har jeg klart å kvitte meg med noen. Har kastet hele elleve mascaraer + en haug med annen, gammel sminke som jeg har tatt vare på i år og dag, men aldri fått bruk for. Tenkte jeg skulle ta meg en tur på badet å sjekke i skapet mitt der også om det er noe mer jeg kan kaste.

ER DU FLINK TIL Å KASTE MASCARAER ETTER TRE MÅNEDER? OG TIL Å KASTE SMINKE GENERELT?


Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem fra singIN og er allerede klar for å sove. Er så trøtt for tiden! Aner ikke hva det kommer av.. I morgen blir det nok ikke noe blogging før på ettermiddagen/kvelden en gang, for jeg skal til Henrik rett etter skolen :)

Kjøpte meg forresten en ny ring i går. Den kostet 50 kroner og er fra h&m. Den er igrunn ganske enkel, men jeg liker den!HVA HAR DU GJORT I DAG? HVA SYNES DU OM RINGEN?


Nå sitter jeg på skolen og har engelsk. Heldigvis er det siste økt! Skal bestille noen kjeder og ringer fra www.dobb.no nå tenkte jeg. Det er 70% på en del varer, så er kjempebillig. Ringer for kun 15 kroner og sånn. Kan jo vise dere hva jeg tenker å bestille.
 


HVA SYNES DU OM SMYKKENE? BESTILT NOE FRA DOBB.NO FØR?
~ Trene annenhver dag, minst
~ Ikke spise sjokolade
~ Spise grønnsaker ved siden av middagen
~ Legge meg senest klokken tolv når det er skole
~ Ikke ha hestehale så ofte som før
~ Spare penger, ikke bruke masse penger på mat
~ Gå ned 5 kg.

HVA ER DINE NYTTÅRSFORSETTER? NOE AV DET SAMME?


weheartit 


deborah lippmann neglelakker ¢¾¢¾¢¾ vil ha!

VIL DU HA/HAR DU DEBORAH LIPPMANN NEGLELAKK?
Som sikkert mange andre også har gjort så startet jeg på skolen igjen i dag. Kan faktisk med hånden på hjertet si at det å stå opp ikke var noe problem i dag. Tror det er første gang jeg har våknet så lett! Ble værre utover dagen. Ble bare trøttere og trøttere og nå sitter jeg her så og si helt tappet for energi og vil egentlig bare sove. Men nå som jeg er tilbake på skolen har jeg jo som vanlig nok av ting som må gjøres. Har engelsk fremføring i morgen som jeg ikke har startet på i tillegg til en innleveringsoppgave i PTF som skal leveres klokken 10 i kveld. Ikke startet på den heller... Ønsk meg lykke til!

STARTET DU PÅ SKOLEN IGJEN I DAG?


I går var jeg på salem og feriet nyttårsaften sammen med litt over 50 andre ungdommer. Vi spiste god mat og hadde masse underholdning og leker. Og klokken 12 var vi selvfølgelig ute og så på raketter og ønsket hverandre godt nytt år. Masse klemming! Hadde en veldig fin kveld :) Godt nytt år forresten!

HVORDAN FEIRET DU NYTTÅRSAFTEN?
Vet jeg sa det skulle komme et innlegg om hva jeg gjorde i går kvled og outfit. Men siden jeg ikke fikk tid til det venter jeg likegodt til jeg har fått bildene av folk, sånn at jeg kan vise noen bilder også.

For tiden hører jeg så og si bare på Daughtry sitt nye album Break The Spell (Deluxe Version). Jeg elsker Daughtry. Tror ikke jeg har hørt en eneste sang av de som jeg ikke liker. Selvfølgelig er det sanger jeg liker bedre enn andre, men er ingen jeg misliker. Aller best liker jeg de rolige, fine sangene. Om du ikke har hørt noe av Daughtry før burde du virkelig gjøre det!


Daughtry - Gone Too Soon


Daughtry - September


Daughtry - Crawling Back To You


Daughtry - Start of Something Good

HØRT NOE AV DAUGHTRY FØR? LIKER DU MUSIKKEN DEMS?

Jeg er en jente på 16 år som bor i Sandefjord. Jeg driver med sang, trening og er mye med venner. Bloggen min handler for det meste om min hverdag!

Legg meg til som venn


Arkiv


· Mars 2012 · Februar 2012 · Januar 2012 · Desember 2011 · November 2011 · Oktober 2011 · September 2011 · August 2011 · Juli 2011 · Juni 2011 · Mars 2011 · Februar 2011 · Oktober 2010 · September 2010 · Juli 2010 · Juni 2010 · Mai 2010 · April 2010 · Mars 2010 · Februar 2010 · Januar 2010


Kategorier


· Blogg

Linker


· blogg.no · Få din egen blogg!

Design / Layout
hits